2144 προβολές | φώτα
Από το Ηράκλειο στην Ανάφη
Η μουσική ομάδα "Χρόες" ταξιδεύει από την Κρήτη στην Ανάφη. Μιλά και τραγουδά για τους τόπους εξορίας με το έργο "Ηλέκτρα - Σπουδή στο Φως" και με αφορμή την παραμονή της Ηλέκτρας Αποστόλου στο νησί. Μιλά και για τη σημερινή εξορία του τόπου με τις προσπάθειες... "ανάπτυξης".

Ο ηγούμενος της Μονής Καλαμιώτισσας ετοιμάζεται να παραχωρήσει σε επενδυτές μια τεράστια έκταση της Μονής. Στο ρεπορτάζ μιλούν η κόρη της Ηλέκτρας Αποστόλου, Αγνή Σιδερίδου και ο πρώην φύλακας της Μονής Καλαμιώτισσας Βασίλης Δανίκας, ο οποίος εκδιώχθηκε όταν κατήγγειλε τα σχέδια του ηγούμενου για την "αξιοποίηση" της περιοχής.


Μιλά επίσης ο καλλιτεχνικός υπεύθυνος της χορωδίας "Χρόες" Δημήτρης Σφακιανάκης για το εγχείρημα της ομάδας από το Ηράκλειο και για το ταξίδι της στην ανάφη τον Αύγουστο του 2009.


Ονοματεπώνυμο / συλλογικότητα: *
Ιδιότητα / περιγραφή:
Περιοχή:
Ιστοσελίδα:
Φωτογραφία προφίλ: (best 180x180px)
Ενδιαφέροντα (Κρήτη +)
Άλλο:
Δημιουργία προφίλ

Στοιχεία πρόσβασης
email: *

επιλέξτε password: *

CAPTCHA Antispam check *
Πρόσφατοι:

- Παναγής Ζερβός
- Ειρήνη Φλουρή
- Σοφία Χουλάκη
- Γιάννης Ζαϊμάκης
- Στέλλα Παπαδομανωλάκη
- Κική Αλεξάκη
- Γιάννης Τσικανδηλάκης
- Νώντας Γκιουζέλης
- Γιάννης Πετράκης
- Ellen Larser

όλη η λίστα / έσοδα-έξοδα

Μείνετε σε επαφή:
Στο “πολίτεςTV” δεν "κυνηγάμε" την επικαιρότητα. Αναδεικνύουμε θέματα ψύχραιμα και με χρονική απόσταση από τα γεγονότα. Παρουσιάζουμε λίγα και ελπίζουμε… καλά θέματα. Συμπληρώστε το mail σας αν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα μας ρεπορτάζ