941 προβολές | φώτα
Η κρίση και η Κρήτη
Η ανατομία της κρίσης ειδικά για την Κρήτη. Οι ιδιαίτερες δυνατότητες που δεν εκμεταλλευτήκαμε ποτέ και οι χαμένες ευκαιρίες. Ένα ρεπορτάζ τον Ιούνιο του 2010 για το TV Creta που εξέτασε μεταξύ άλλων και το ρόλο των ΜΜΕ (αθηναϊκών και τοπικών) στην κρίση.

Μιλούν οι καθηγητές Γιώργος Γραμματικάκης και Αλέξης Καλοκαιρινός, ο εκδότης Μανόλης Χαλκιαδάκης, ο επιχειρηματίας Αντώνης Καράτζης και ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων Μιχάλης Μαρακάκης. Μεταξύ των θεμάτων που εξετάζονται είναι οι "διαχωριστικές γραμμές" ανάμεσα στους νομούς της Κρήτης και οι αντιπαραθέσεις που συνετέλεσαν στην καθυστέρηση σημαντικών έργων για τους πολίτες της.


Οι συνομιλητές εκθέτουν τα πλεονεκτήματα του νησιού που μπορούν να βοηθήσουν ώστε η κρίση να περάσει πιο γρήγορα και πιο ανώδυνα ενώ τονίζουν την ανάγκη τολμηρών πρωτοβουλιών από το πολιτικό προσωπικό της Κρήτης με στόχο την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων.


Ονοματεπώνυμο / συλλογικότητα: *
Ιδιότητα / περιγραφή:
Περιοχή:
Ιστοσελίδα:
Φωτογραφία προφίλ: (best 180x180px)
Ενδιαφέροντα (Κρήτη +)
Άλλο:
Δημιουργία προφίλ

Στοιχεία πρόσβασης
email: *

επιλέξτε password: *

CAPTCHA Antispam check *
Πρόσφατοι:

- Παναγής Ζερβός
- Ειρήνη Φλουρή
- Σοφία Χουλάκη
- Γιάννης Ζαϊμάκης
- Στέλλα Παπαδομανωλάκη
- Κική Αλεξάκη
- Γιάννης Τσικανδηλάκης
- Νώντας Γκιουζέλης
- Γιάννης Πετράκης
- Ellen Larser

όλη η λίστα / έσοδα-έξοδα

Μείνετε σε επαφή:
Στο “πολίτεςTV” δεν "κυνηγάμε" την επικαιρότητα. Αναδεικνύουμε θέματα ψύχραιμα και με χρονική απόσταση από τα γεγονότα. Παρουσιάζουμε λίγα και ελπίζουμε… καλά θέματα. Συμπληρώστε το mail σας αν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα μας ρεπορτάζ