215 προβολές | φώτα
Περιήγηση στη Μονή Κουδουμά

Η περιοχή είναι ιδιαίτερη. Πράσινο σε μια άγρια περιοχή, περίεργοι βραχώδεις σχηματισμοί που σε μερικές περιπτώσεις σχηματίζουν σπηλιές, η μοναδική θάλασσα της νότιας Κρήτης και βάβαια η Μονὴ Κοιμήσεως Θεοτόκου Κουδουμά. Μοναδική η εναλλαγή του τοπίου σε τόσο λίγα χιλιόμετρα.

Γυμνά τα Αστερούσια, σε αντίθεση με την καταπράσινη Μεσσαρά από την μια μεριά και από την άλλη η ίδια άγρια αυτή ομορφιά αλλά με λίγα δέντρα “ έτσι για αλλαγή “, και στο βάθος το μοναστήρι δίπλα στη θάλασσα.

Για τους λάτρεις της φύσης ιδανικό μέρος, για όσους αγαπούν τη θάλασσα αγαπημένος προορισμός, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, για τους θρησκεύμενους ένα σπάνιο ησυχαστήριο η μονή Κουδουμά μία από τις παλαιότερες μονές στις νότιες ακτές της κεντρικής Κρήτης.

Σε κάθε περίπτωση αξίζει την επίσκεψη μας.

Για περισσότερα video στο κανάλι μου στο You Tube και στην σελίδα μου http://www.giannispsaroudakis.com/Ονοματεπώνυμο / συλλογικότητα: *
Ιδιότητα / περιγραφή:
Περιοχή:
Ιστοσελίδα:
Φωτογραφία προφίλ: (best 180x180px)
Ενδιαφέροντα (Κρήτη +)
Άλλο:
Δημιουργία προφίλ

Στοιχεία πρόσβασης
email: *

επιλέξτε password: *

CAPTCHA Antispam check *
Πρόσφατοι:

- Παναγής Ζερβός
- Ειρήνη Φλουρή
- Σοφία Χουλάκη
- Γιάννης Ζαϊμάκης
- Στέλλα Παπαδομανωλάκη
- Κική Αλεξάκη
- Γιάννης Τσικανδηλάκης
- Νώντας Γκιουζέλης
- Γιάννης Πετράκης
- Ellen Larser

όλη η λίστα / έσοδα-έξοδα

Μείνετε σε επαφή:
Στο “πολίτεςTV” δεν "κυνηγάμε" την επικαιρότητα. Αναδεικνύουμε θέματα ψύχραιμα και με χρονική απόσταση από τα γεγονότα. Παρουσιάζουμε λίγα και ελπίζουμε… καλά θέματα. Συμπληρώστε το mail σας αν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα μας ρεπορτάζ