1354 προβολές | φώτα
Σκασμός! Μιλάει ο υπουργός...
Εργαζόμενοι της ΕΡΤ στο Ηράκλειο μιλούν για τον αγώνα τους μετά την απόλυσή τους από την κυβέρνηση και το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Για το ρόλο της ΕΡΑ Ηρακλείου στον πολιτισμό και στη φιλοξενία ανθρώπων του πνεύματος στην Κρήτη.
Μιλούν ακόμα για την αλληλεγγύη που δείχνει ο κόσμος της Κρήτης κατά τις μέρες του αγώνα τους, αλλά και για τους πολιτικούς που συκοφάντησαν την ΕΡΤ επιδιώκοντας πολιτικά ανταλλάγματα. 
 
Οι εργαζόμενοι δίνουν απαντήσεις στις κατηγορίες του κ. Κεδίκογλου περί ακριβής και σπάταλης ΕΡΤ, αλλά και στο ζήτημα της χαμηλής τηλεθέασης και ακροαματικότητας για το οποίο κατηγορήθηκε η δημόσια ραδιοτηλεόραση. 
 
Μιλούν οι συνάδελφοι: Κώστας Βασιλάκης, Φανή Καλαθάκη, Δημήτρης Καρυωτάκης, Νέλλυ Κατσαμά, Μαρία Κουβίδη, Σταύρος Κουμάκης, Νεκταρία Μανουσουδάκη, Ρένα Παπαδάκη.


Δημοσίευση: 17-06-2013
Ρεπορτάζ: Μάριος Διονέλλης
Μουσική Επένδυση: "Φυσάει" - Γ. Τσαγκάρης, Τ. Λειβαδίτης.
Γιάννης Κασσωτάκης
Μουσική Ομάδα Χρόες
Συγκρότημα DNA
Ενσωματώση video
(αντιγράψτε τον κώδικα)

Πρόσφατοι:

- Παναγής Ζερβός
- Ειρήνη Φλουρή
- Σοφία Χουλάκη
- Γιάννης Ζαϊμάκης
- Στέλλα Παπαδομανωλάκη
- Κική Αλεξάκη
- Γιάννης Τσικανδηλάκης
- Νώντας Γκιουζέλης
- Γιάννης Πετράκης
- Ellen Larser

όλη η λίστα / έσοδα-έξοδα

Μείνετε σε επαφή:
Στο “πολίτεςTV” δεν "κυνηγάμε" την επικαιρότητα. Αναδεικνύουμε θέματα ψύχραιμα και με χρονική απόσταση από τα γεγονότα. Παρουσιάζουμε λίγα και ελπίζουμε… καλά θέματα. Συμπληρώστε το mail σας αν θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα μας ρεπορτάζ